WERONICA JOHANSSON

Foto: Lord Lazze X

Var är du om fem år?


För några år sedan satte Weronica upp en personlig vision att hon skulle vara på sin bästa plats i livet vid 55. Hon började lyssna inåt och hade modet att på allvar lära av sina erfarenheter. Till slut beslutade hon sig för att hoppa ur sin trygghetszon och rakt in i sin livsdröm.


Weronica har bakgrund som ledare i stora bolag och internationella koncerner, jurist och försäkringsspecialist. Som grundare av Sjörups Vera vill hon nå ut bredare till människor i framgångsrik och hållbar förändring. Hon vill bidra till en positiv samhällsutveckling.


Weronica har femton års strategisk och operativ ledarerfarenhet på ledningsgruppsnivå och har ansvarat för nordiska team med upp till 150 medarbetare. Hon är en van förändringsledare och coach och är även rådgivare till nyföretagare. 2023/2024 leder Weronica ett ettårigt mentorprogram för NyföretagarCentrum Öresund.


Weronica förstår din fulla potential, har identifierat och utvecklat ett stort antal medarbetare och ledare. Hon är en skicklig facilitator och hjälper dig att komma till kärnan på enklaste möjliga sätt. Hon har en universell förankring i sitt arbete.

Vad är Sjörups Vera?


Sjörups Vera AB erbjuder tjänster till människor och verksamheter i förändring, med självledarskap i centrum.


Vi vill att människor ska må bra och räcka länge. Vi vill bidra till strukturer som underlättar för människor att utveckla sin fulla potential. Vi utmanar gärna de strukturer som får människor att tyngas ner.


Vi möter våra kunder online över hela landet, och kommer gärna ut till dig när det behövs. Vårt säte är i Trelleborg.


Sjörups Vera är också platsen som Weronica förälskade sig i när hon beslutade sig för att flytta till landet och för att starta ett eget företag: En skånelänga i Sjörup på Söderslätt, med anor från 1860-talet.


Vera är ett värdeord i vårt arbete och betyder Sanning (latin), Tro och övertygelse (ryska) & Sommar (albanska). Sjörups Vera är en tillåtande och välkomnande plats med kännbar harmoni.

DET BÖRJAR MED FÖRTROENDE

MILJÖ, EKONOMISKT OCH SOCIALT ANSVAR


Vår miljöpolicy innebär att det som kan göras med bibehållen kvalitet och fullgott resultat digitalt, det bör vi göra digitalt. Vi ser hybridkontoret och det nya normala som en möjlighet till en mer hållbar vardag för individer, företag och för samhället i stort. Med medvetna val kan vi behålla det som är smarta och sunda vanor, förändra där det är motiverat.

Vi vill se lösningar där alla är vinnare.


Det är viktigt för oss att vara inkluderande, tillåtande och välkomnande. Vi låter detta avspeglas i våra kunderbjudanden genom att tillhandahålla kurser online och till ett pris som är överkomligt för de flesta. Våra kunder ska kunna lita på att vi är effektiva, vilket betyder att vi anstränger oss för att kunna erbjuda enkla men effektfulla program.


Vi stödjer en av Sveriges största dygnet-runt-öppna jourlinjer för människor i akut kris. Det gör vi genom att regelbundet bemanna jourtelefon och chat, givetvis helt ideellt. 

unsplash