WERONICA JOHANSSON

Foto: Lord Lazze X

Var är du om fem år?


Weronica brinner för människor i förändring. Hon vill uppmuntra dig som har en dröm, eller som känner att något i livet skaver, att ta det på allvar och våga fatta dina livsviktiga beslut. Hellre förr än senare.


För några år sedan satte Weronica upp en personlig vision att hon skulle vara på sin bästa plats i livet vid 55. Hon började lyssna inåt och hade modet att på allvar lära av sina erfarenheter. Till slut beslutade hon sig för att hoppa ur sin trygghetszon och rakt in i sin livsdröm.


Weronica har bakgrund som jurist, försäkringsspecialist och ledare. Som grundare av Sjörups Vera vill hon nå ut bredare till människor i framgångsrik och hållbar förändring.


Weronica har femton års strategisk och operativ ledarerfarenhet på ledningsgruppsnivå och har ansvarat för nordiska team med upp till 150 medarbetare. Hon är en van förändringsledare och coach.


Weronica förstår din fulla potential, har identifierat och utvecklat ett stort antal medarbetare och ledare. Hon är en skicklig facilitator och hjälper dig att komma till kärnan på enklaste möjliga sätt. Hon har en andlig förankring i sitt arbete.

Vad är Sjörups Vera?


Sjörups Vera AB erbjuder tjänster till människor och verksamheter i förändring, alltid med självledarskap i centrum.


Vi vill att människor ska må bra och räcka länge. Vi vill bidra till strukturer som underlättar för människor att utveckla sin fulla potential. Vi utmanar gärna de strukturer som får människor att tyngas ner.


Vi möter våra kunder online över hela landet, och kommer gärna ut till dig när det behövs. Vårt säte är i Trelleborg.


Sjörups Vera är också platsen som Weronica förälskade sig i när hon beslutade sig för att flytta till landet och för att starta ett eget företag: En skånelänga i Sjörup på Söderslätt, med anor från 1860-talet.


Vera är ett värdeord i vårt arbete och betyder Sanning (latin), Tro (ryska) & Sommar (albanska). Sjörups Vera är en tillåtande och välkomnande plats med kännbar harmoni.

FÅ EN GRATIS INLEDANDE KONSULTATION